Verlichting vergaderzaal

Verlichting in vergaderzaal

Verlichting heeft een effect op hoe mensen zich voelen. Stem haar verlichting in vergaderzaalaf op de werkzaamheden die worden uitgevoerd en u kunt uw vergaderruimte veel effectiever maken door het welzijn te versterken, spanning aan te brengen of een sfeer van serene rust te scheppen. Er zijn nu innovatieve oplossingen die LED-verlichting naar nieuwe niveaus tillen. Ze brengen het beste naar boven door de verlichting in vergaderzaal en de mensen die er gebruik van maken.

Verlichting voor vergaderruimten – prestigieus en veelzijdig

Verlichting in vergaderzaal moet tegelijkertijd aan diverse vereisten voldoen: ze creëren de perfecte sfeer voor vergaderingen, leveren een bijdrage aan het concentratievermogen en zorgen ervoor dat verschillende presentatiemedia perfect kunnen worden afgebeeld. Lichtoplossingen moeten ook altijd prestigieus zijn omdat zij een innovatieve, sfeervolle verlichting verschaffen die een blijvende indruk nalaat bij zakenpartners. Philips biedt oplossingen voor verlichting in vergaderzaal met effectieve verlichting, kleurvolle accenten en intelligente, energiebesparende technologie. Er zijn diverse lichtscenario’s in te stellen voor presentaties, overlegmomenten of videopresentaties. De verlichting is eenvoudig te installeren, creëren de juiste sfeer zodat u zich op uw werk kunt concentreren zonder vermoeid te raken.

Sfeer

Een sfeervolle ruimte is vandaag een belangrijk element van de verlichting in vergaderzaal. Verlichting levert een essentiële bijdrage tot het algemeen gevoel van een ruimte. De tinten in de LED-verlichting creëren de juiste stemming voor ieder werkmoment en laten op ieder ogenblik het flexibel gebruik van vergaderruimten toe.

Scènes

Licht is een uiterst veelzijdige bron om specifieke scenario’s te creëren in vergaderruimten. Intelligente systemen kunnen worden toegepast om specifieke gebieden in de ruimte te accentueren en verschillende stemmingen te creëren, afhankelijk van de gelegenheid. Dankzij een centraal bedieningspunt, kunnen lichtoplossingen op ieder ogenblik snel een gemakkelijk worden aangepast aan individuele verlichtingsvereisten, zonder dat de architectuur van de ruimte fysiek hoeft te worden aangepast. De integratie van een centraal bedieningsapparaat voor het volledige verlichtingssysteem en diverse afzonderlijke bedieningspunten maken de bediening van het systeem voor verlichting in vergaderzaal zelfs nog flexibeler en eenvoudiger. Bovendien is het potentieel voor energiebesparing enorm omdat een intelligent sensorsysteem het licht alleen inschakelt wanneer het echt nodig is.

Vraag GRATIS testopstelling aan

Bereken wat u kunt besparen met LED verlichting! Bereken je voordeel
Download het Whitepaper “Maak niet dezelfde fout als 70% van alle andere inkopers van kantoorverlichting.” Direct bekijken