Wie is de Verlichtingspecialist

De Verlichtingspecialist is een initiatief van Uw Duurzame Installateur. Wij zijn een landelijk werkende groep installatiebedrijven die allemaal voldoen aan hoge eisen qua kennis en kunde van duurzame installaties en verlichting. Samen hebben we al honderden panden, van klein tot groot, van fabriek tot magazijn en school tot kantoor getransformeerd naar LED-verlichting.

Wij hebben een passie voor LED-verlichting. Wij zorgen ervoor dat u betere verlichting krijgt dan u gewend bent, hier veel op bespaart en er langer plezier van hebt.

In samenwerking met Philips zijn onze installateurs als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkeling. Op deze manier weet u zeker dat u de nieuwste, mooiste meest energiezuinige of meest rendabele verlichtingsoplossing aangeboden krijgt.

Wij als verlichtingspecialisten, denken met u mee. Hierdoor verliest u niet onnodig tijd, en investeert in de juiste LED-verlichting. We zetten de mogelijkheden voor u op een rij en regelen alles voor u.

LED-verlichting gaat heel lang mee, besteedt dan ook de tijd aan goede voorlichting hierover. Wij helpen u graag!

 

kantine

 

 

Bereken wat u kunt besparen met LED verlichting! Bereken je voordeel
Download het Whitepaper “Maak niet dezelfde fout als 70% van alle andere inkopers van kantoorverlichting.” Direct bekijken