Led verlichting in de werkplaats

Met behulp van LED verlichting werkplaats beter en duurzamer verlichten

De markt van LED verlichting is een markt die vanwege technologische ontwikkelingen snel weet te groeien. De installatie van een effectief systeem met LED verlichting wordt steeds beter toegankelijk, zowel praktisch als financieel. Dit geldt niet alleen voor particuliere huishoudens, maar ook steeds meer voor bedrijven en werkplaatsen. De Verlichtingspecialist heeft een netwerk van een groot aantal professionele en ervaren installateurs en wij stellen met plezier een efficiënt plan op voor een systeem van LED verlichting werkplaats.

Is het de moeite waard om huidige verlichting te vervangen door LED verlichting?

 

LED verlichting is een efficiënt systeem van verlichting dat ook nog eens duurzamer is dan een systeem met gloei- of spaarlampen. Hoewel de lampen niet per definitie zuiniger of goedkoper zijn, hebben zij wel een aanzienlijk langere levensduur dan bijvoorbeeld een spaarlamp. Vergelijk bijvoorbeeld de levensduur van een LED lamp (100.000 uur) met die van een gloeilamp (1.000 uur). Het is daarom voor steeds meer bedrijven een aantrekkelijk idee om de huidige verlichting te vervangen door een systeem met LED lampen. Op de lange termijn zal het systeem kostenbesparend zijn, hoewel het in eerste instantie dus om een investering vraagt.

De noodzaak van een LED verlichting werkplaats

 

Grote werkplaatsen of productiehallen in fabrieken hebben als kenmerk dat er veel licht nodig is. Een grote hoeveelheid licht is van belang omdat alleen zo de werkzaamheden op de juiste manier kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast is het ook wettelijk vastgelegd in de ARBO-wet dat dergelijke hallen moeten zijn voorzien van een bepaalde hoeveelheid licht. Gezien de grootte van deze ruimtes is het vaak een dure aangelegenheid om ze van voldoende lichtinstallaties te voorzien. Een LED verlichting werkplaats biedt in dit geval uitkomst. De installatie van een dergelijk systeem maakt het mogelijk om te besparen op elektriciteitskosten zonder af te doen aan de kwaliteit van de verlichting.

Wanneer er wordt bespaard op het verbruik van stroom en onderhoud, zal er al snel besparing optreden. Dit houdt in dat de investering in LED verlichting op korte termijn zal worden terugverdiend. Hierbij komt dus nog dat de levensduur van LED verlichting erg hoog ligt, met als gevolg dat de lampen zullen maar weinig hoeven te worden vervangen.

Wat kan De Verlichtingspecialist  voor u betekenen?

Voor een LED verlichting werkplaats maakt De Verlichtingspecialist – samen met haar netwerk van professionele en ervaren installateurs – graag een advies en stappenplan op maat. Onze vakkundige kennis en jarenlange ervaring maken het mogelijk om tot een efficiënt verlichtingsplan te komen, dat voor ieder specifiek bedrijf in de nabije toekomst rendabel zal blijken. De totstandkoming van een efficiënt verlichtingsplan is van veel factoren afhankelijk. Iedere fabriekshal is namelijk anders gebouwd en ingedeeld en in iedere fabriekshal worden andere (levens)middelen geproduceerd. Graag kijkt wij samen met u naar de specifieke mogelijkheden.

Vraag GRATIS testopstelling aan

Bereken wat u kunt besparen met LED verlichting! Bereken je voordeel
Download het Whitepaper “Maak niet dezelfde fout als 70% van alle andere inkopers van kantoorverlichting.” Direct bekijken