LED-verlichting op kantoor

Aanzienlijk in energie besparen met LED verlichting op kantoor

Als bedrijf wilt u natuurlijk graag bijdragen aan gezamenlijke energiebesparing. Wanneer u hierin investeert, heeft u bovendien recht op een speciale subsidie van de overheid, die energiebesparing in alle vormen graag stimuleert. Een goede en eenvoudige manier om energie te besparen is overstappen naar LED verlichting op kantoor. Uwduurzameinstallateur.nl vertelt u graag waar u rekening mee moet houden.

Waarom kiezen voor LED verlichting op kantoor?

Er zijn veel verschillende manieren om energie te besparen en het overstappen op LED verlichting op kantoor is er één van. Het is een duurzame, milieuvriendelijke en op de lange termijn kostenbesparende manier van verlichting. Het stelt bedrijven in staat om te investeren in energiebesparing en tegelijkertijd te zorgen dat het hen ook nog wat oplevert. Uw voordelen? De EU heeft bepaald dat ons gezamenlijke energieverbruik vóór 2020 met 20% moet zijn verlaagd. Als gevolg van deze doelstelling moeten bedrijven voldoen aan de verhoogde normen van de zogenaamde Richtlijn voor de Energieprestaties van Gebouwen (EPBD). In de praktijk houdt dit in dat nieuwe en gerenoveerde gebouwen aan strengere eisen moeten voldoen als het gaat om energiebehoud. LED verlichting voldoet aan alle gestelde normen van de EU en dus is het voor bedrijven aantrekkelijk om op een dergelijk systeem over te stappen.

En verder? Bij het gebruik van LED verlichting komen geen milieuonvriendelijke stoffen vrij, in tegenstelling tot sommige andere soorten verlichting. Daarnaast bespaart u aanzienlijk op onderhoudskosten, omdat LED lampen een langere levensduur hebben dan bijvoorbeeld tl-verlichting. De kosten voor LED verlichting, die in beginsel hoger liggen dan de kosten voor gloei- en spaarlampen, haalt u er op de langere termijn zeker uit, omdat u met een klein aantal LED-lampen aanzienlijk meer licht produceert dan met een vier keer zo groot aantal spaarlampen. Uwduurzameinstallateur.nl vertelt u de voordelen!

Aanzienlijk meer mogelijkheden met LED verlichting op kantoor

Wat kunt u allemaal met LED verlichting, dat u voorheen met gloei- en spaarlampen niet kon? Het is bijvoorbeeld veel eenvoudiger om het licht in verschillende ruimtes te regelen en op de gewenste sfeer af te stemmen. In een ontvangstruimte wilt u bijvoorbeeld ander licht dan in een kantoorruimte. LED-verlichtingssystemen stellen u in staat om in iedere ruimte een andere sfeer te creëren. Het in- en uitschakelsysteem van LED lampen is makkelijker bedienbaar en werkt ook sneller in vergelijking met andere soorten verlichting. Daarnaast bestaan er LED lampen in allerlei soorten kleuren en maten. Er zijn dus LED lampen voor ieder bedrijf, in welke branche, op welke locatie en in welke vorm dan ook.

Welke LED verlichting past bij uw bedrijf? Advies op maat van Uwduurzameinstallateur.nl

Graag voorziet Uwduurzameinstallateur.nl u van aanvullende informatie omtrent alle mogelijkheden van LED verlichting. Ga naar onze website en vraag om vrijblijvend advies. Ook voor uw bedrijf hebben wij tal van innovatieve mogelijkheden. Er is altijd een erkend aanbieder en/of installateur die bij u past.

Vraag GRATIS testopstelling aan

Bereken wat u kunt besparen met LED verlichting! Bereken je voordeel
Download het Whitepaper “Maak niet dezelfde fout als 70% van alle andere inkopers van kantoorverlichting.” Direct bekijken