LED-verlichting in het magazijn

Efficiënte en duurzame verlichting voor industriële doeleinden: LED verlichting magazijn

In grote bedrijfsruimtes – zoals magazijnhallen – is een efficiënt verlichtingssysteem noodzakelijk voor een goed verloop van het proces van werkzaamheden die in de ruimte plaatsvinden. Het is wetenschappelijk bewezen dat werknemers productiever zijn wanneer zij werken in een ruimte met effectief verlichtingssysteem. Iedere bedrijfsruimte vraagt om een specifiek en op maat gemaakte verlichting. De Verlichtingspecialist vertelt u graag meer over functionele LED verlichting voor magazijnhallen.

Gegarandeerde kwaliteit boven een financieel aantrekkelijk aanbod

Zowel efficiënt, duurzaam als kostenbesparend; dat is natuurlijk het ideaalplaatje van iedere bedrijfsdirectie. Een verlichtingssysteem dat ervoor zorgt dat de jaarlijkse kosten voor het stroomgebruik aanzienlijk dalen, terwijl het systeem de productiviteit en efficiëntie in de bedrijfsruimte ook nog eens ten goede komt. Is dit überhaupt wel mogelijk? Uwduurzameinstallateur.nl is graag realistisch, om ervoor te zorgen dat zij de garantie die zij haar klanten belooft, ook waar kan maken. Het is mogelijk om een efficiënt LED verlichtingssysteem te installeren in uw magazijn, dat op de lange termijn kostenbesparend werkt. Echter is dit in eerste instantie wel een investering. Hoewel LED verlichting steeds toegankelijker is voor zowel particulieren als bedrijven, blijft het een dure aankoop. Natuurlijk zijn er ook aanbieders met goedkopere varianten, maar bedenk wel dat zij de vereiste kwaliteit voor een bedrijfsruimte (volgens de ARBO-wet) hoogstwaarschijnlijk niet kunnen waarmaken.

LED verlichting magazijn: uw voordelen op een rijtje

LED verlichting magazijn is een aantrekkelijke vorm van verlichting voor magazijnen. Deze systemen zijn eenvoudig te installeren in bedrijfsruimtes en daarnaast direct gereed voor gebruik. De LED lampen hebben een zeer lange levensduur en lage onderhoudskosten. Er bestaan LED lampen in veel verschillende kleuren en met een uitstekende kleurweergave. Het huidige gevarieerde aanbod maakt het mogelijk om voor iedere specifieke bedrijfsruimte een passend rendabel LED verlichtingssysteem te produceren. Een magazijn is een ruimte waar veel verlichting benodigd is, om ervoor te zorgen dat men de juiste producten in korte tijd kan vinden. De door De Verlichtingspecialist aangeboden LED lampen zorgen ervoor dat in het magazijn jaarlijks aanzienlijk aan kosten voor stroomgebruik wordt bespaard, evenals dat de lichtkwaliteit wordt verbeterd. Daarnaast bieden wij u inzicht in uw kostenbesparing en stroomverbruik, zodat u kunt bijhouden hoeveel u op den duur bespaart als gevolg van uw LED verlichting. Verschillende LED-systemen komen in aanmerking voor subsidie volgens de Energie Investeringsaftrek. Bedrijven die investeren in energiebesparing worden gemotiveerd door middel van subsidie. Uw voordeel kan hierbij oplopen tot wel 41,5%!

Nieuwsgierig geworden naar de kostenbesparing van uw LED verlichting magazijn?

Lijkt het u de moeite waard om uw huidige TL-verlichting of gloeilampen te vervangen door LED verlichting? Uwduurzameinstallateur.nl heeft een groot netwerk van erkende professionele installateurs en aanbieders van LED verlichting. Graag voorzien wij u van advies op maat, om ervoor te zorgen dat we het juiste, rendabele LED verlichtingssysteem in uw magazijn kunnen installeren. Ook is het mogelijk om ervaringen van andere kopers, die u zijn voorgegaan, te bekijken. Kijk voor meer informatie op onze website en vraag vrijblijvend advies aan.

Vraag GRATIS testopstelling aan

Bereken wat u kunt besparen met LED verlichting! Bereken je voordeel
Download het Whitepaper “Maak niet dezelfde fout als 70% van alle andere inkopers van kantoorverlichting.” Direct bekijken