LED inbouwspots

LED Inbouwspots voor uw kantoor of thuis? Alles is mogelijk!

Wilt u graag overstappen op milieuvriendelijke verlichting die lang meegaat en kostenbesparend wordt op de langere termijn? Uwduurzameinstallateur.nl adviseert u een systeem op basis van LED-verlichting. Er zijn steeds meer soorten LED-verlichting op de markt, wat tot gevolg heeft dat het ook steeds betaalbaarder wordt voor zowel particulieren als bedrijven. Zo zijn er ook efficiënte LED inbouwspots, voor iedere gewenste sfeer in uw huishouden of bedrijfsruimte.

Een goede voorbereiding is het halve werk: vindt de betrouwbare aanbieder

Het aantal aanbieders van LED inbouwspots groeit met de dag. Het is dan ook zaak dat u zich goed bewust bent van de kwalitatieve verschillen tussen de producten. Een betaalbaar aanbod wil niet direct zeggen dat het product ook duurzaam en kwalitatief goed is. Doe daarom van tevoren voldoende vergelijkingsonderzoek, om er zeker van te zijn dat u uw investering in duurzame verlichting op den duur kunt terugverdienen. Wanneer een set met LED inbouwspots voor een lage prijs wordt aangeboden, kan de fabrikant of aanbieder de garantie die het product belooft, veelal niet waarmaken. Het loont dus zeker de moeite om hier rekening mee te houden en nog even verder te zoeken.

Zoek de LED inbouwspots die bij uw situatie passen

LED Inbouwspots bestaan doorgaans uit een armatuur met daarin een geïntegreerd LED-lampje. Wanneer de LED-lamp in het armatuur geïntegreerd is, heeft u een zeer lage inbouwhoogte. Dit maakt het makkelijk om de LED inbouwspots in allerlei verschillende ruimtes in te bouwen. Er zijn ook spatwaterdichte LED inbouwspots, die u dus ook gemakkelijk in uw badkamer of uw tuin kunt installeren. Tevens zijn de spots vaak dimbaar, zodat u in iedere ruimte de gewenste sfeer kunt creëren. Een handig systeem voor LED inbouwspots is het Klik Aan Klik Uit-systeem. De spots staan in dit geval in verbinding met een schakelaar, een afstandsbediening of tablet/smartphone. U kunt de spots op afstand bedienen en/of dimmen tot de gewenste lichtproductie.

Zoals hierboven beschreven, bestaat er ook een aanbod in LED inbouwspots voor buiten. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van spots onder een afdak, overkapping of in een carport in uw tuin of naast uw huis. Vaak zijn deze lampen op basis van 12 volt, dit is een veilige spanning voor buitenverlichting. Er zijn steeds meer inbouwspots met geïntegreerde LED’s voor buiten, welke een laag energieverbruik hebben, maar daarentegen een hoge lichtopbrengst en gegarandeerd veel branduren. Hierdoor hoeft u de lampen niet zo vaak te vervangen.

Advies nodig? Neem contact op!

 

Bent u ook op zoek naar energie-efficiënte LED inbouwspots voor binnen of buiten? De Verlichtingspecialist voorziet u graag van vrijblijvend advies over de passende vorm van verlichting voor uw huishouden of bedrijfsruimte. Wilt u graag inbouwspots in uw tv-meubel, uw kledingkast, of juist in uw garage of overkapping in de tuin? Voor iedere situatie bestaat een energiezuinige vorm van verlichting. Wij helpen u graag om u in contact te brengen met een erkende aanbieder en installateur uit ons netwerk, dat wij de in de loop der jaren hebben opgebouwd. Ook in uw regio! Kijk voor meer informatie gerust even op onze website, of neem contact met ons op voor een passend advies.

Vraag GRATIS testopstelling aan

Bereken wat u kunt besparen met LED verlichting! Bereken je voordeel
Download het Whitepaper “Maak niet dezelfde fout als 70% van alle andere inkopers van kantoorverlichting.” Direct bekijken