Kantoorverlichting

Kantoorverlichting die werkt!

Iedere ruimte stelt andere eisen aan verlichting omdat er andere activiteiten plaatsvinden. De verlichtingsoplossingen die u kiest, houden dan ook altijd rekening met de ruimte waarin ze toegepast worden. Kantoorverlichting is complexe materie, waar tegenwoordig meer bij komt kijken dan het ophangen van een paar tl-buizen. In een kantoorruimte worden immers uiteenlopende werkzaamheden verricht op verschillende momenten van de dag. Het is van wezenlijk belang dat kantoorverlichting zoveel mogelijk bijdraagt aan een optimale prestatie van uw medewerkers. Verder heeft kantoorverlichting ook invloed op de uitstraling van uw bedrijf: nog een reden om niet te licht om te gaan met uw kantoorverlichting. Kunt u wel wat advies gebruiken als het gaat om kantoorverlichting? De installateurs van Uw Duurzame Installateur vertelt u er graag meer over!

Kantoorverlichting meer dan alleen praktisch

Natuurlijk is goede kantoorverlichting allereerst van belang om de medewerkers binnen een bedrijf hun werk goed te kunnen laten doen. Bij de juiste verlichting kunnen mensen goed zien wat ze doen. Daarnaast kan verlichting echter nog een heel andere functie hebben: kantoorverlichting heeft ook effect op hoe mensen zich voelen. Als kantoorverlichting niet voldoet, heeft dat een ongunstig effect op het welzijn. Mensen krijgen bijvoorbeeld last van hun ogen en leveren minder goed werk af omdat ze zich ‘opgebrand’ voelen. Belangrijk bij dit alles is dat mensen in feite contact met daglicht nodig hebben – maar daar ontbreekt het in kantoorpanden meestal aan. Toch zijn er oplossingen voor kantoorverlichting waarbij mensen in contact blijven met de daglichtontwikkeling buiten het kantoor. Als hier rekening mee wordt gehouden, zullen mensen zich prettiger voelen op hun werkplek. En mensen die zich goed voelen, komen met plezier naar hun werk. Daarnaast doen ze hun werk doorgaans ook beter. Al met al kan kantoorverlichting dus bijdragen aan het welzijn van uw medewerkers.

Kantoorverlichting die gezien mag worden

Zeker niet onbelangrijk is dat u met een doordacht plan voor uw kantoorverlichting bovendien geld kunt besparen! Ook in uw kantoorgebouw gaat circa 30% van de gebruikte elektriciteit naar de verlichting. Een goede reden dus om op deze kostenpost te gaan besparen. Door daarbij te kiezen voor duurzame oplossingen die rekening houden met het  milieu, draagt u bij aan  het behoud van onze planeet. Investeren in ‘groene’ oplossingen voor kantoorverlichting kan overigens tevens bijdragen aan een positief imago van uw bedrijf. Ook in bredere zin kunt u met verlichting bouwen aan het imago van uw bedrijf. Hierbij kunt u denken aan toepassing van passend gekleurd licht om uw naam of uw merk te benadrukken. Kantoorverlichting kan ook betrekking hebben op de uitstraling van uw kantoor aan de buitenkant; zelfs na sluitingstijd van uw kantoor kunt u een positieve indruk achterlaten door toepassing van licht!

De Verlichtingspecialist staat voor u klaar om u te adviseren over uw kantoorverlichting. Hij maakt samen met u graag een doortimmerd plan voor uw verlichting dat u helpt een gezonde en prettige werkplek te creëren voor uw medewerkers. Een plan met oog voor energiezuinige toepassingen die bijdragen aan het behoud van onze planeet. Een plan dat het imago van uw bedrijf positief ondersteunt. De Verlichtingspecialist: voor kantoorverlichting die werkt!

Vraag GRATIS testopstelling aan

Bereken wat u kunt besparen met LED verlichting! Bereken je voordeel
Download het Whitepaper “Maak niet dezelfde fout als 70% van alle andere inkopers van kantoorverlichting.” Direct bekijken