Kies voor duurzame Philips buitenverlichting

Kies voor duurzame Philips buitenverlichting

Bent u op zoek naar buitenverlichting voor uw tuin? Dan is Philips buitenverlichting wellicht iets voor u. Philips heeft een ruim assortiment aan buiten-en tuinverlichting. Hierbij wordt gebruik gemaakt van LED-verlichtingstechnologie, bewegingssensoren en dag- en nachtsensoren. Meer weten? Lees dan snel verder over de mogelijkheden die Philips buitenverlichting ook voor uw tuin kan bieden.

Philips buitenverlichting met bewegingssensoren

Philips buitenverlichting is verkrijgbaar met bewegingssensoren. Dit betekent dat de lampen alleen aanspringen wanneer zij beweging detecteren. Zo bespaart u energie. De sensoren reageren immers alleen wanneer u zich in de buurt bevindt. Dit levert een aantal voordelen op. Zo wordt op momenten dat u zich niet in uw tuin bevindt de buitenverlichting automatisch uitgeschakeld. Daarnaast wordt elke beweging gedecteerd. Dit zorgt voor een verhoogde veiligheid, bijvoorbeeld wanneer u `s avonds thuiskomt. Ook kunt u op deze manier precies zien of er iemand aankomt en of dat bijvoorbeeld uw hond of kat nog in de tuin is.

Het gebruik van LED-technologie in Philips buitenverlichting

Philips buitenverlichting werkt veelal met LED-technologie. LED is een afkorting voor “Light Emitting Diode”. Dit betekent vrij vertaald dat een diode stroom genereert die omgezet wordt in licht. Een LED-lamp kan tot wel 100.000 uren branden en is dan ook energiezuiniger dan een traditionele gloeilamp. Daarnaast wordt een LED-lamp niet zo heet als bijvoorbeeld een TL-buis. Dit komt omdat een LED-lamp meer richtingsgericht is. De lamp straalt maar in één richting warmte uit en koelt aan de andere kant. Dit zorgt ervoor dat de lamp minder warm is en bovendien energiezuiniger werkt. LED-lampen kunnen geleverd worden met eenzelfde fitting als de fitting die voor een gloeilamp wordt gebruikt. Het is echter ook mogelijk LED-lampen te kopen met een steekfitting of een bajonetsluiting.

Tips voor een optimaal gebruik van uw Philips buitenverlichting

Philips buitenverlichting is gemaakt van roestvrij staal of aluminium. Dit zorgt ervoor dat de lampen niet gaan roesten bij vochtige weersomstandigheden. De lampen zijn daarnaast waterbestendig. Dit is dan ook ideaal voor buitengebruik, zeker in een land als Nederland waar het meer nat dan droog is. Alle Philips buitenlampen zijn daarnaast gecertificeerd voor gebruik buitenshuis.

Met Philips buitenverlichting kunt u zeer mooie lichteffecten in uw tuin aanbrengen. Zo kunt u bijvoorbeeld een effect met meer diepgang in uw tuin creëren door gedeeltes van uw tuin te verlichten die lager liggen dan andere gedeeltes. Ook kunt u ervoor kiezen

om de omheining van uw tuin te verlichten, zodat de afbakening daarvan in één oogopslag helder is. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wilt u meer weten over Philips buitenverlichting? Neem dan contact op met De Verlichtingspecialist. Om zowel buitenshuis als binnenshuis een lichtknop te installeren. Mocht u de lampen willen uitzetten, dan is het prettig wanneer u daarvoor niet naar buiten hoeft. Bovendien kunt u met de lichtknop alle lampen in één keer uitschakelen, mocht u dit wensen.

Vraag GRATIS testopstelling aan

Bereken wat u kunt besparen met LED verlichting! Bereken je voordeel
Download het Whitepaper “Maak niet dezelfde fout als 70% van alle andere inkopers van kantoorverlichting.” Direct bekijken