Besparing LED-verlichting

Een duurzaam huishouden met behulp van besparing LED verlichting

LED verlichting is een relatief nieuwe soort verlichting met een zeer lange levensduur. LED lampen worden tegenwoordig steeds vaker aangeboden ter vervanging van de voorheen veel gebruikte gloeilamp of spaarlamp (TL-verlichting). De Verlichtingspecialist is expert op het gebied van duurzame verlichting en wij geven u dan ook graag vrijblijvend advies over besparing LED verlichting in het huishouden of bedrijf van uw potentiële klant.

Waarom precies kiezen voor LED verlichting?

LED is een afkorting voor Light Emitting Diode, wat ook lichtuitstralende diode betekent. Een diode is een stuk halfgeleidertechniek dat licht gaat geven zodra er stroom doorheen loopt. LED lampen stralen licht uit dat afkomstig is uit een klein oppervlak ten opzichte van gloei- of spaarlampen. Dit heeft tot gevolg dat het licht van een LED lamp op een eenvoudige manier kan worden gebundeld tot een gerichte straal. Dit maakt dat LED lampen niet geschikt zijn voor vervanging van een grote TL-lamp of gloeilamp, omdat deze in meerdere richtingen licht uitstralen. Wel is het mogelijk om meerdere LED lampen naast elkaar te plaatsen met als doel om meer licht te produceren.

De LED lamp heeft daarentegen een aanzienlijk langere levensduur dan de gloei- en spaarlamp. Dit is zeer bevorderlijk voor de besparing LED verlichting: u hoeft de lampen veel minder vaak te vervangen. Wel is er dus eerst een investering nodig om ervoor te kunnen zorgen dat LED verlichting kostenbesparend gaat worden. Daarnaast zorgt een LED lamp ook voor aanzienlijk minder CO2-uitstoot, wat weer goed is voor het milieu. Als u een gloei- of spaarlamp vervangt door een LED lamp, dan bespaart u 85% op het stroomverbruik en dus stoot u ook 85% minder CO2 uit.

Groeiend aanbod van besparende LED lampen op de markt: welke raden wij u aan?

 

Wellicht bent u ook al goed op de hoogte van het huidige aanbod van LED verlichting en uw concurrentiepositie in een groeiende markt. Er komen steeds meer aanbieders van LED lampen en vooral: van betaalbare LED lampen, waarvan de aanbieder beweert dat ze ook nog eens duurzaam en kwaliteit goed zijn. Uwduurzameinstallateur.nl staat u graag bij in uw zoektocht naar betaalbare en toch kwalitatief goede LED verlichting. Het is natuurlijk van belang dat u de kostenbesparing die u uw klanten toezegt, ook kunt garanderen.

Vraag vrijblijvend advies over besparing LED verlichting bij Uwduurzameinstallateur.nl

 

Bij de eventuele aanschaf van LED verlichting, is het van belang dat u goed op de hoogte bent van de mogelijkheden tot besparing met behulp van LED verlichting. Uwduurzameinstallateur.nl helpt u daar graag bij. Wij werken samen met een groot netwerk van uitsluitend professionele en ervaren installateurs en aanbieders van LED verlichting. Samen zetten wij ons in voor een duurzamere wereld. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden omtrent besparing LED verlichting? Neem gerust een kijkje bij ons aanbod aan installateurs en vraag om vrijblijvend advies.

Vraag GRATIS testopstelling aan

Bereken wat u kunt besparen met LED verlichting! Bereken je voordeel
Download het Whitepaper “Maak niet dezelfde fout als 70% van alle andere inkopers van kantoorverlichting.” Direct bekijken